Jeroen Crooijmans Tegelwerken
Voor al uw tegelwerkzaamheden


Wie ben ik?


Hallo ik ben Jeroen Crooijmans

Ik ben 40 jaar en geboren en getogen in Deurne.  In 1998 ben ik  begonnen met de opleiding metselen op het Hub van Doorne College. Vervolgens heb ik de opleiding als tegelzetter gevolgd bij SBRH Bouw en Infra Opleidingen. Na mijn opleiding heb ik een aantal jaren ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven. Vervolgens ben ik in 2011 begonnen als zzp'er met mijn eigen eenmanszaak. Inmiddels doe ik dit werk al meer dan 15 jaar met plezier.  Mijn huidige woonplaats is Eindhoven, daar woon ik met mijn vrouw en 2 kinderen. 

 

 

 

Mijn Bedrijf

Klantvriendelijkheid, mooi tegelwerk en service zijn voor mij heel belangrijk. Het is van belang om inzicht te krijgen in de wensen van de klant. Daarom maak ik graag  eerst een vrijblijvende afspraak  om de werkzaamheden te bespreken en de locatie te bekijken. Op die manier kan ik ook beoordelen of de ondergrond voldoende vlak is om een zo mooi mogelijk resultaat te krijgen. Voor vragen kun u mij altijd mailen, appen of bellen. Bij telefonisch contact graag bij geen gehoor de voicemail inspreken dan bel ik u zo snel mogelijk terug.